-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:14843 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

در فـيـزيولوژي ( علم وظايف الاعضاء ) به ثبوت رسيده كه زن از نظر جسماني وقواي بدني از مرد ناتوان تر است ; مع الوصف , قانون اسلام دختران را پس از گذشتن نه سال تمام بالغ دانسته و تكاليفي براي آنها مقرر نموده است , ولي سن پسران راتمام شدن پانزده سال معين كرده , فلسفه اين مطلب چيست ؟
آنـچـه تحقيقات علمي ثابت كرده اين است كه : رشد زن سريعتر از مرد است ; بنابراين دوراني كه مـرد در مـدت پـانـزده سـال طي مي كند زن آن را در ظرف نه سال طي مي نمايد واين موضوع اخـتـصـاصـي بـه جنس زن و مرد ندارد , بلكه در تمام جانداران و گياهان انواع ضعيف تر آخرين درجه نمو خود را در دوران كوتاه تري طي مي كنند في المثل نمو نيلوفر به مراتب سريعتر از نمو چـنـار اسـت خـلاصـه ايـن كـه هـر موجودي كه لطيف تر است رشد آن سريع تر مي باشد و هر مـوجـودي كـه خشن تر است رشد آن كندتر انجام مي يابد و به همين دليل بسياري از دختران در سـنين سيزده يا چهارده سالگي آماده بارور شدن از نظر جنسي و مادر شدن هستند , در حالي كه پسران در اين سن و سال معمولا آمادگي پدر شدن را ندارند .

پاسخ به پرسشهاي مذهبي
مكارم شيرازي - ناصر و جعفر سبحاني

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.